Adio, Oxigen! Rablele rămân în centru, să vină voturile!

Gabriela Firea și-a băgat bula de pe Facebook la înaintare și a întors proiectul Oxigen. În felul ăsta, eu zic să-l punem pe Cabral primar, e mai priceput – el întreabă mereu 100 de români.

Hai să-ți spun una mai serioasă – dieta pentru 100 de ani, bun articolul ăsta de pe Guardian – cum să faci să rămâi cu mintea la tine. Mâncare cât mai puțin procesată și carne doar de 5 ori pe lună. De băut – apă, ceai din plante, cafea și vin. Plus 75 de minute de cardio intens pe săptămână și două antrenamente de forță.

În New York Times – moartea unei legende – John Francese, numărul 2 din mafia care l-a inspirat pe Scorsese a murit la 103 ani. A ieșit din pușcărie abia când a împlinit 100. A stat așa mult pentru că n-a vrut să toarne pe nimeni.

Un coronavirus, aceeași țară, două măsuri diferite – Italia și-a amânat etapa din weekend de teama virusului. UEFA a zis NU, așa că Napoli – Barcelona s-a jucat fără probleme, cu suporteri în tribune.

Iar pe BBC, un material despre „polyamory” și beneficiile de a avea mai multe partenere de-odată, asumat, nu pe ascuns. Oamenii care iubesc simultan sunt mai fericiți. Studiul spune că în momentul asta 5% dintre oameni trăiesc așa.

Astea sunt, dacă vrei să citești articolele pe larg, intră acum pe smartradio.ro. Și tot de pe site, îți recomand și rubrica Smart Wallet – cu informații și trenduri despre cum să ai grijă de banii tăi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook