Cele mai interesante știri într-un nou episod #SmartFeed cu Dan Pavel.

Ce zice Greta Thurnberg? Că vrea verde, că fără poluare, fără motoare mari, nu? Ce zice Țiriac?… NU! Țiriac merge prin București cu un monstru de mașină, un Shelby F150 – motor de 5 litri, aproape 800 de cai și un consum de peste 20 la sută. N-ai cu cine, frate!

Apoi, ce audiență mai face un meci de fotbal? Dinamo – FCSB a fost al doilea program al serii, duminică, după Asia Express. Cele 3 posturi care l-au transmis au strâns o cotă de piață spre 20%, adică în jur de 315.000 de oameni pe publicul comercial.

Pe Facebook – un alt meci. Mihai Șora se ia de cei care s-au luat de Irina Rimes, ambasadorul onorific al zilei Brâncuși. Șora îi ironizează pe brâncușologii deranjați de alegerea Ministerului Culturii. Reprezentanții Ministerului explică faptul prin Irina Rimes, care are sute de mii de urmăritori pe Insta și Facebook, evenimentul va ajunge la mai multă lume.

Jaf armat pentru hârtie igienică! E o știre pe BBC. Nu e glumă, e imaginea apocaliptică a crizei provocate de coronavirus în Asia. 3 atacatori s-au folosit de cuțite pentru a fura 600 de role de hârtie, în valoare de vreo 200 de euro. Oamenii sunt panicați, cumpără orice și își fac stocuri, speriați că ar putea sta mult timp izolați în case.

Și.. Manchester City merge la TAS să întoarcă decizia bombă dată de UEFA – City e interzisă pentru două sezoane în Champions League, pentru că a încălcat fairplay-ul financiar. Adică a adus prea mulți bani în fotbal. Mai zi-mi un domeniu în care oamenii se plâng că au prea mulți bani.

Gata, astea sunt. Dacă vrei să citești articolele pe larg, intră pe smartradio.ro. Și tot acolo găsești 10 radio-uri tematice, cu super playlist-uri. Alege tu ce vrei și ascultă ce gândești.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook