Dacia intră la joc în revoluția electrică, odată cu lansarea modelului Spring. 200 de km autonomie și un preț de pornire, probabil, undeva la 15.000 de euro. Îți place sau nu, ținem cu ei, să le meargă bine. În ultimii 10 ani, Dusterul a adus venituri de 27 de miliarde de dolari.

Din categoria smart, uite o treabă bună – parcarea de la Străulești e gratuită de saptămâna asta pentru cei care au un abonament de metrou. O parcare de tip “park and ride” se construiește acum si în Pantelimon, la capăt, pentru cei care vin din Ilfov.

Pe Guardian, un articol așa de viață bună – cum se relaxează europenii în funcție de țările din care vin. Spaniolii au siesta zilnică, finlandezii au saunele urmate de băile reci. Grecilor le e bine cu mâncarea lor, iar danezii au celebrul hygge, despre care probabil ai mai citit.

Apoi, cine este Jan Thiel? O întrebare de milioane! Celebrul anonim de pe Spotify are milioane de accesări la piesele lui, dar nu exista pe net, nu știe nimeni cine e.

Și o recomandare de pe smartradio.ro. Un articol foarte bun – cele mai tari documentare pe care să le vezi pe Netflix. Ca să nu mai pierzi timpul până alegi un film bun la care să te uiți.

Astea sunt, dacă vrei să citești articolele pe larg, intră acum pe smartradio.ro. Și tot acolo găsești și 10 radiouri tematice, cu muzică bună de la Smart. Alege tu ce vrei și ascultă ce gândești.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook