În seara asta, gătesc eu pentru toată familia aflată-n izolare.

Nu fac mișto, chiar îmi place să gătesc, dar în seara asta, prefer să stau cu tine la radio până la ora 19:00 și să gătească Biutiful pentru noi. Biutiful by Fratelli, îl știi sigur, fie că ai fost la cel de pe lac din Herăstrău, sau la cel de pe Splai, din noile clădiri de sticlă.

De livrări la domiciliu în perioada asta se ocupă cel din urmă – Biutiful Downton, scris Biutiful cu bi, ca filmul cu Javier Bardem.

Găsești meniul la ei pe site, poți să comanzi în fiecare zi de la 12 la 9 seara, ai grijă că s-a schimbat programul de azi.

Nu-ți citesc tot meniul, dar îți zic și ție ce îmi comand eu în seara asta, să-ți fac poftă:

Starter bag niște Piperchi din Ardei Gras, cu roșii și brânză de oaie. Asta comanda de obicei prietenul meu machidon – e un fel de tocană de ardei, delicioasă.

Mi-a făcut cu ochiul un Huge Rack Of Ribs, un nai din coaste de porc, cu salată coleslaw cu tot. Nu puteam să plec fără Faimosul Burger de vită Biutiful, ăsta e un clasic pe care-l comand de fiecare dată.

Pentru că era bolduită în meniu am luat și niște brânză halloumi cu ardei gras și ulei de măsline, și-am trecut direct la desert, OUR FAMOUS MITZU, pentru că așa îl cheamă pe pisoiu lui Craioveanu și pentru că mi-a transmis bezele de dimineață, am zis să îmi iau și eu bezelele astea cu înghețată.

Cum comanzi? De pe Uber Eats, dacă ești în raza de livrare, în principiu în sectorul 3 nu ai nicio problemă.

Sau poți să suni, faci comandă și ridici direct de la locație după birou, eu așa fac. Există și varianta să suni și să-ți aducă acasă comanda un șofer de la Biutiful, dacă faci o comandă mai mare, deci ești acoperit.

Poftă bună! Biuuutiful!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook