Pixar anunță următoarea sa animație originală: LUCA e povestea unui adolescent de pe Riviera italiană

Pixar anunță următoarea sa animație originală: LUCA e povestea unui adolescent de pe Riviera italiană
de George Mihalcea

Pixar, companie deținută de studioul Disney, anunță detalii despre următoarea sa animație originală, aflată în producție. LUCA este cronica maturizării unui adolescent care se desfășoară pe fundalul Rivierei italiene. Povestea se complică în momentul în care LUCA se împrietenește cu un necunoscut care se dovedește a fi un monstru marin care ia o înfățișare umană.

Animația ar urma să fie lansată în iunie, anul viitor. Regizorul producției este Enrico Casarosa, care are la activ scurtmetrajul Pixar La Luna și care declară că LUCA e un proiect de suflet fiindcă el însuși a copilărit pe Riviera italiană.

Înainte de LUCA, Pixar se pregătește să lanseze animația sa deja finalizată, SOUL, care era anunțată în cinematografe pentru luna iunie și a cărei lansare a fost amânată până în noiembrie, din cauza pandemiei. SOUL este povestea unui profesor de muzică (voce : Jamie Foxx) care visează să devină un nume în lumea jazz-ului.

Ultima producție PIXAR, ONWARD, lansată înainte de pandemie a avut un succes moderat la box office: 100 de milioane de dolari încasați din bilete în sălile de cinema.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook