Pașaportul medical, noul serviciu care include teste pentru anticorpii Covid-19

Pașaportul medical, noul serviciu care include teste pentru anticorpii Covid-19

A apărut pașaportul medical, un serviciu de prevenție împotriva coronavirusului. Prețul acestuia este de 20 de lei pe lună și va fi achitat de angajator. Abonamentul include și teste pentru detectarea anticorpilor Covid-19.

Este un serviciu destinat celor care sunt angajați în România și prin intermediul lui îți poți monitoriza starea de sănătate.

„Pașaportul medical a luat naștere în urma discuțiilor purtate în ultima lună cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor și întoarcerea angajaților la muncă, aceștia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potențial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaților, le oferim un mix de servicii medicale de prevenție: analize, teste pentru anticorpi Sars-Cov-2, consultații, investigații în clinici, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicație.”, a spus Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass, platforma care a lansat serviciul.

Testele se vor face în cele aproximativ 250 de laboratoare ale unei clinici colaboratoare la acest proiect. Prețul unui test serologic este de 250 de lei și va fi inclus în abonament. Pentru moment va fi disponibil un număr de 5000 de abonamente, dar compania va adapta treptat numărul de pașapoarte medicale în funcție de cerere.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook