Ozzy Osbourne a dezvăluit că suferă de o boală cumplită: Nu pot să mă mai ascund

Ozzy Osbourne a dezvăluit că suferă de o boală cumplită: Nu pot să mă mai ascund

Starul rock Ozzy Osbourne a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru emisiunea Good Morning America, faptul că suferă de Parkinson, artistul povestind şi cum a aflat că suferă de această boală, scrie BBC. Soţia cântăreţului, Sharon Osbourne a declarat că boala nu este o „condamnare la moarte”, dar îl afectează în mai multe feluri. „Are o zi bună, una rea, iar apoi una şi mai rea”, a spus Sharon Osbourne.

Soţia cântăreţului, Sharon Osbourne a declarat că boala nu este o „condamnare la moarte”, dar îl afectează în mai multe feluri. „Are o zi bună, una rea, iar apoi una şi mai rea”, a spus Sharon Osbourne.

Cântăreţul a mai spus că, referitor la zvonurile despre sănătatea sa, nu poate păstra secrete. „Nu pot să mai ţin asta în mine pentru că mi-am epuizat toate scuzele, ştii ce zic?”, a declarat starul rock.

Jack şi Kelly Osbourne, cei doi copii ai cântăreţului, au fost primii care au realizat că ceva nu era în regulă cu tatăl lor. „Cel mai greu este să vezi pe cineva iubit că suferă”, a declarat Kelly.

Jack, care a fost diagnosticat cu scleroză multiplă în 2012, a spus că înţelege perfect prin ce trece tatăl său.

Sursa foto: Profimedia

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook