,,Ochii pe mine! Vlad Craioveanu”, cu Prof. dr. Mircea Miclea, medicul psihiatru Gabriel Diaconu și Toni Grecu, la Aleph News

,,Ochii pe mine! Vlad Craioveanu”, cu Prof. dr. Mircea Miclea, medicul psihiatru Gabriel Diaconu și Toni Grecu, la Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la noul talk-show, ”Ochii pe mine!”, luni, 14 septembrie, de la ora 20.30. Un debut în forță, din platoul Aleph News, chiar în ziua începerii școlilor, la șase luni de la izbucnirea pandemiei.

Mircea Miclea, fost ministru al Educației, analizează soarta celui mai dificil an școlar din ultimele decenii. Mai este educația, crezul nostru? Cine sunt, dincolo de scenariile autorităților, oamenii-cheie ai educației? Există leac pentru hibele din învățământul românesc? Care sunt șansele generației COVID-19 la un învățământ de calitate?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu vorbește despre starea psihică a națiunii în vreme de Covid-19. Cum scăpăm de starea generală de confuzie, de neîncredere și de teamă?

La rândul său, Toni Grecu dezbate – într-un dialog motivat, cu miză și, evident, cu umor – subiectul începutului de școală, criza economică, dar și rostul comediei în timpurile pe care le trăim.

Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție specială pe care nu vrei să o ratezi, luni, 14 septembrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook