Nu toți urșii înțeleg conceptul de concert online. Unul a ținut să fie prezent fizic

Nu toți urșii înțeleg conceptul de concert online. Unul a ținut să fie prezent fizic

DJ-ul american Jody Flemming a avut un spectator în carne și oase, chiar dacă oferea un concert online, din intimitatea casei sale – forțat de măsurile impuse de autorități. Un urs captivat de muzica DJ-ului încearcă să-și croiască drum către platane. În imagini poți observa cum animalul încearcă să pătrundă în casă.

Flemming observă la un moment dat prezența ursului, dar reacționează calm și încearcă să-și fotografieze „spectatorul”.

„Vecinul meu claxona din stradă. Asta mi-a atras atenția că se petrece ceva. Când mi-am întors privirea, am observat o siluetă. Am crezut că vecinul vrea să-mi atragă atenția că volumul muzicii e prea ridicat. La jumătatea drumului am realizat că era un urs”, spune artistul.

Majoritatea oamenilor ar fi înspăimântați de întâlnirea cu un urs, dar Flemming a făcut un stagiu de pregătire pentru pădurari în trecut, așa că e obișnuit cu animalele. „Am ajutat la tranchilizarea și relocarea urșilor, așa că sunt familiarizat cu comportamentul lor”.

De altfel, ursul-spectator este de-al casei. „De fapt, vine destul de des la mine în curte în ultimul timp. De regulă păstrăm distanța și ne salutăm”, glumește Flemming.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar DJ-ul s-a angajat să vireze 20% din eventualele câștiguri către grădina zoologică din North Carolina.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook