Nissan vine cu un nou concept de hatchback electric: Nissan 20-23 sărbătorește 20 de ani în Londra și este inspirat de Formula 1

Nissan vine cu un nou concept de hatchback electric: Nissan 20-23 sărbătorește 20 de ani în Londra și este inspirat de Formula 1
  • Cunoscut sub numele de Concept 20-23, acest lucru a fost conceput pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a Nissan Design Europe la Londra.
  • Mașina are un design agresiv, dar destul de minimalist. Cu aripi foarte evazate, care aduce aminte de mașinile special construite pentru competiții.
  • Vicepreședintele Nissan pentru Design: „Tinerei echipe de la NDE, i s-a dat o idee simplă: proiectează o mașină de oraș electrică, distractivă pe care ți-ar plăcea să o conduci în fiecare zi prin Londra”.

Cunoscut sub numele de Concept 20-23, acest lucru a fost conceput pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a Nissan Design Europe la Londra și este inspirat de Formula E, cursele simulate online și moștenirea hatchback-ului Nissan.

Mașina are un design agresiv, dar destul de minimalist. Cu aripi foarte evazate, care aduce aminte de mașinile special construite pentru competiții. O bară luminoasă și semicercuri cu tehnologie LED. Producătorul japonez nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic, dar știm că mașina este complet electrică.

„Tinerei echipe de la NDE, i s-a dat o idee simplă: proiectează o mașină de oraș electrică, distractivă pe care ți-ar plăcea să o conduci în fiecare zi prin Londra”, a declarat Alfonso Albaisa, vicepreședinte senior Nissan pentru design global.

„Conceptul 20-23 pe care l-au proiectat este un hatchback compact, care este puternic influențat de lumea curselor online. Îmi place povestea pe care o spune despre cum se intersectează lumile vieții moderne în oraș, jocurile online și mobilitatea cu emisii zero”, a mai adăugat Albaisa.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook