Netflix va crește prețurile abonamentelor după ce greva actorilor se încheie. Prețurile acțiunilor serviciului de streaming au crescut cu 3%

Netflix va crește prețurile abonamentelor după ce greva actorilor se încheie. Prețurile acțiunilor serviciului de streaming au crescut cu 3%

  • Netflix plănuiește să majoreze prețul serviciului său, după ce greva actorilor de la Hollywood se încheie, a raportat Wall Street Journal.
  • Serviciul de streaming va începe să majoreze prețurile probabil în Statele Unite și Canada, a raportat WSJ, citând oameni familiarizați cu problema.
  • Discuțiile dintre sindicatul actorilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune (AMPTP), care reprezintă studiourile, sunt în desfășurare. Următoarea lor întâlnire este programată astăzi.

Netflix plănuiește să majoreze prețul serviciului său, după ce greva actorilor de la Hollywood se încheie, a raportat Wall Street Journal, trimițând acțiunile companiei de streaming în creștere cu peste 3%.

Serviciul de streaming va începe să majoreze prețurile probabil în Statele Unite și Canada, a raportat WSJ, citând oameni familiarizați cu problema.

Nu este clar momentan cu cât va crește Netflix prețurile sau când vor intra în vigoare noile prețuri, potrivit raportului. Netflix a refuzat să comenteze.

Discuțiile dintre sindicatul actorilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune (AMPTP), care reprezintă studiourile, sunt în desfășurare. Următoarea lor întâlnire este programată astăzi.

Sindicatul scriitorilor a încheiat săptămâna trecută un acord provizoriu cu AMPTP, după cinci luni de negocieri eșuate.

Netflix a redus prețurile planurilor de abonament în unele țări în februarie. În aceeași lună, a stabilit un plan pentru a restrânge partajarea parolelor de către abonați, care a fost lansat în peste 100 de țări în luna mai.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook