Momentul în care Chris Martin se ceartă cu fanii Coldplay. Cum au reuşit să-l enerveze pe solist: „Nu ţipa la mine!”

Momentul în care Chris Martin se ceartă cu fanii Coldplay. Cum au reuşit să-l enerveze pe solist: „Nu ţipa la mine!”

Chris Martin, solistul trupei Coldplay a fost filmat în timp ce se ceartă cu fanii, după un concert. ”Nu ţipa la mine!”, explica muzicianul nervos!

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a fost surprins într-o înregistrare video în timp ce îşi vărsa nervii în faţa  unui grup de fani care l-au aşteptat în faţa teatrului Hollywood Palladium după un spectacol.

Fanii l-au întâmpinat pe Chris Martin după concertul caritabil pe care trupa sa l-a susţinut în Los Angeles. Oamenii încercau să obţină autograful muzicianului.

Martin le-a spus fanilor că sunt prea agresivi, şi să înveţe mai întâi să roage frumos: „hai să ne tratăm cu decenţă unul pe celălalt, oricum toate autografele astea ajung pe eBay”, a mai spus Chris Martin.

Trupa Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului „Yellow”, de pe albumul „Parachutes”, ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum „In My Place”, „The Scientist”, „Clocks”, „Speed of Sound”, „Viva La Vida” şi „Paradise”. De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook