Miting lui Trump, urmărit de milioane de americani. „A fost înșelătoria secolului, noi am câștigat”

Miting lui Trump, urmărit de milioane de americani. „A fost înșelătoria secolului, noi am câștigat”

Donald Trump nu renunță la acuzațiile legate de fraudarea alegerilor și susține primul miting de după plecarea de la Casa Albă. „A fost înșelătoria secolului și cea mai mare infracțiune a secolului”, a spus Trump în fața mulțimii adunate la Lorain County Fairgrounds din Ohio.

Evenimentul a fost organizat pentru a-l susține pe Max Miller, un fost consilier de la Casa Albă care atacă poziția republicanului Anthony Gonzalez în Congresul SUA.

Gonzales este unul dintre republicanii care au votat în favoarea impeachment-ului lui Trump – acuzat că a incitat mulțimea care a luat cu asalt cladirea Capitoliului pe 6 ianuarie.

Trump a insistat din nou asupra alegerilor din 2020, pe care consideră că le-a câștigat, în ciuda faptului că numeroși oficiali și chiar procurorul general numit de el au spus că nu există dovezi care să susțină acuzația.

„Alegerile din 2020 au fost fraudate”, le-a spus el susținătorilor, care au început să scandeze „Trump a câștigat”.

Mii de americani au fost prezenți în Wellington, Ohio, pentru a-l vedea live pe favoritul lor.

Deși Trump este blocat pe rețelele de socializare și cenzurat de marile posturi TV din America, a fost urmărit de milioane de americani pe platformele și site-urile YouTube, C-Span sau Rumble.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook