Măștile-sutien au succes în Japonia

Măștile-sutien au succes în Japonia

Din cauza pandemiei de Covid-19, Atsumi Fashion, o companie de textile din Toyama, Japonia, a lansat recent o colecție de măști realizate integral din lenjerie pentru femei, în special sutiene.

Măștile sunt confecționate integral din materialul sutienelor. Sunt disponibile în culori diferite și au dantelă pentru a crea o caracteristică unică.

Conform Japan Times, compania a avut această idee după ce a descoperit că țesătura sintetică folosită la fabricarea sutienului era similară cu țesătura folosită la fabricarea măștilor. Prin urmare, Atsumi Fashion a decis să folosească astfel de materiale pentru a produce propriile lor măști.

La prima vedere, designul unei măști-sutien este similar cu cel al celebrului brand 3M. De altfel, compania s-a inspirat dintr-un sutien din 1961. Dar, evident, noul model de mască creat de Atsumi Fashion aduce o notă foarte diferită produsului.

Hiroshi Hinata, directorul de vânzări de modă la Atsumi, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să contribuim, deoarece deficitul de măști continuă. […] Chiar și aceste măști pot împiedica răspândirea virusului.”

Prețul fiecărei măști este de 13 euro, sau aproximativ jumătate din prețul unui sutien în Japonia. Nu este clar dacă masca va ajunge pe piețele internaționale în viitorul apropiat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook