BMW-ul în care se afla Tupac Shakur când a fost împușcat, scos din nou la vânzare

BMW-ul în care se afla Tupac Shakur când a fost împușcat, scos din nou la vânzare

Mașina în care se afla rapperul american Tupac Shakur atunci când a fost împușcat, atac în urma căruia și-a pierdut viața, este scoasă la licitație cu un preț de pornire de 1,75 de milioane de dolari, potrivit notinghampost.com.

Automobilul model BMW 750il a fost vândut de mai multe ori de la decesul rapperului, în 1996. Cel mai recent proprietar a restaurat automobilul, iar acesta arată în prezent la fel ca înainte de decesul lui Tupac.

Rapperul Tupac Shakur, autorul unor hituri precum „California Love” şi „Ghetto Gospel”, se află pe scaunul din față al pasagerului în maşina proprietarului studioului de înregistrări Death Row, Marion „Suge” Knight, în momentul în care a avut loc atacul în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Cei doi au fost implicaţi într-o ceartă la un hotel din Las Vegas cu puţin timp înainte de incident.

Tupac Shakur a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996.

Nimeni nu a fost arestat pentru moartea acestuia.

Automobilul este vândut de compania Celebrity Cars Las Vegas. Amatorii trebuie să depună un avans de 20.000 de dolari și trebuie să semneze un contract de confidențialitate.

După moartea lui Tupac Shakur, au fost lansate peste zece albume, imaginea sa fiind aproape la fel de importantă precum cea a lui Che Guevara şi Bob Marley.

Tupac Shakur este unul dintre cel mai bine vânduți muzicieni din lume, cu peste 75 de milioane de albume. În aprilie 2017, numele lui Tupac Shakur a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook