„Măscăriciul” de Mălăele, live gratuit în seara asta de la 19:00

„Măscăriciul” de Mălăele, live gratuit în seara asta de la 19:00

de Alexandru Anghel

De ziua Mondială a Teatrului, povestea merge mai departe. Chiar dacă teatrele din toată lumea sunt închise, Campionatul Mondial de Carantină continuă în Smart Live Fever  cu spectacolul „Măscăriciul”, în regia lui Horațiu Mălăele și se poate urmări în regim de live-streaming AICI sau pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

Horațiu Mălăele și Niculae Urs ne demonstrează în această seară că cele mai profunde drame se spun râzând. Măscăriciul, o comedie despre singurătatea sălii de teatru părăsită de spectatori și a actorului părăsit de iluzia vieții. Un eveniment teatral de suflet pentru orice spectator, chiar şi pentru acela care calcă rar prin teatre. Nu îl va putea uita multă vreme, îl va amuza copios, dar şi impresiona, privind altfel actorii şi viaţa lor.

„De 27 Martie, pe miile de scene ale lumii, înaintea începerii Spectacolului, se rostea Mesajul pentru Ziua Mondială a Teatrului. Pentru unii poate că era doar o formalitate, un moment ce trebuia repede marcat: ținea în loc dezlănțuirea magiei Teatrului. Astăzi, mesajul nu va mai ține în loc nimic dar nici nu poate ține locul a nimic. Cine să-și imagineze că vom trăi seara în care avem mesaj, dar nu avem Spectacol?! Magia s-a risipit dar s-a împărțit în fiecare dintre noi, cei atinși de sublima suferință a Teatrului, artiști și spectatori deopotrivă. Fiecare dintre noi a devenit purtătorul ei pașnic prin Lume. Fără Spectacol însă, magia Teatrului nu se va transmite nimănui. Seara fără spectacol nu poate fi corolarul Zilei Mondiale a Teatrului. Spectacolul e doar plecat pentru un timp la încă un război nedrept și noi, copiii lui, îl așteptăm să se întoarcă Acasă! Învingător!”, ne spune Catinca Maria Nistor, director al teatrului Bulandra. La mulț ani!

Spectacolul va fi difuzat aici în regim de live stream și nu va mai fi disponibil după încheierea transmisiei.

Durata spectacolului: 1h30 fără pauză.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook