Marea Britanie| Concert cu 2.500 de spectatori, fără mască, dar cu reguli stricte de distanțare

Marea Britanie| Concert cu 2.500 de spectatori, fără mască, dar cu reguli stricte de distanțare

Primul festival de muzică care necesită distanțare fizică a început în apropiere de Newcastle (Marea Britanie) marți, 11 august. Mulțimile adunate de obicei în « groapă » au lăsat loc grupurilor mici de câte cinci persoane, adunate în aproximativ 500 de țarcuri închise. Toate astea pentru a preveni orice circulație a coronavirusului.

2.500 de persoane au fost prezente pe peluza Gosforth Park, din Newcastle, pentru a participa la concertul lui Sam Fender, câștigător al Premiului Criticilor la Brit Award în 2019.

Grupuri mici de cinci persoane

Adunați în grupuri mici de câte cinci, spectatorii au fost separați prin bariere sau așezati pe estrade, în funcție de localizarea lor în parc. Nu s-au putut deplasa pentru a cumpăra alcool sau alimente, dar personalul a venit să le servească direct în spațiile amenajate. Masca nu a fost obligatorie.

Întoarcerea concertelor în aer liber a fost relativ bine primită de fanii muzicii, care se vor bucura de spectacole ale clubului Two Door Cinema și The Libertines începând cu 13 august. Până atunci, Sam Fender va rămâne pe afis.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook