Madonna, la al optulea concert anulat în turneul Madame X. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Madonna, la al optulea concert anulat în turneul Madame X. Ce le-a transmis artista fanilor săi

Madonna a ajuns la al optulea concert anulat în turneul Madame X, după ce a transmis fanilor din Lisabona că spectacolul la care au cumpărat bilete nu va avea loc, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlist.

Artista a anulat spectacolul programat duminică la Lisabona cu numai două ore şi jumătate înaintea orei la care era programat concertul.

Fanii au primit un mesaj electronic prin care au putut citi că ”vă anunţăm cu regret că Madonna nu va fi în stare să apară pe scenă în această seară”.

Madonna şi-a cerut scuze printr-un mesaj publicat pe Instagram: “Mulţumiri, din nou, Lisabona! Îmi pare rău că trebuie să anulez spectacolul din această seară, dar trebuie să îmi ascult corpul şi să mă odihnesc!”.

”Ne vedem marţi”, a încheiat vedeta. La scurt timp, Madonna a publicat şi un videoclip în care îl roagă cu voce tremurătoare pe coregraful şi dansatorul francez Nicolas Huchard, cu care a colaborat pentru noul turneu, să spună rugăciunea în faţa colaboratorilor săi. În luna noiembrie, Madonna a anulat trei concerte programate la Boston invocând ”dureri copleşitoare”.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi „Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna, în vârstă de 60 de ani, este şi artista cu cele mai bune vânzări din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele Madonnei se aud la SMART Radio. Asculta şi tu!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook