Lucrări ale unor pictori celebri, scoase la licitație cu prețuri pornind de la 100 de euro

Lucrări ale unor pictori celebri, scoase la licitație cu prețuri pornind de la 100 de euro

Ți-ai imaginat vreodata că ai putea avea un Pallady, un Aman, un Chirnoagă sau un Câlţia? Ei bine, visul poate deveni realitate, dacă participi la licitația Artmark, din această seară. Începe la ora 19 și 30 de minute.

Iar prețul de pornire pentru lucrări este de doar 100 de euro. Ai de unde alege, în catalogul licitației sunt 248 de desene, gravuri, acuarele sau uleiuri, semnate de artiști de patrimoniu.

Cum cumperi? De acasă, din fotoliu. E simplu. Îți faci cont pe site-ul Artmark, urmărești și participi la licitație, în direct, pe platformă. Ai și varianta să faci o ofertă telefonică, iar unul din consultanții Artmark va licita în numele tău.

Povestea continuă mâine seară, cu o nouă licitație, cu alte 261 de loturi: marine și peisaje pline de lumină și culoare, flori, naturi statice, obiecte decorative din argint, fildeș și porțelan, covoare iraniene. Toate cu același preț de pornire: 100 de euro.

În așteptarea vremurilor bune, când vei putea licita din sala Palatului Cesianu-Racoviță, fă-ți o bucurie în izolare! Îți mărești colecția sau începi una, cu siguranță faci o investiție, pentru că valoarea va crește în timp.

În plus, îi ajuți și pe cei aflați acum în linia întâi, pentru că Artmark donează pentru ei 5% din încasări.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook