LIVE-VIDEO: ‘Însemnările Unui Necunoscut’, spectacol de teatru gratuit, azi de la ora 19:00

LIVE-VIDEO: ‘Însemnările Unui Necunoscut’, spectacol de teatru gratuit, azi de la ora 19:00

de Alexandru Anghel

Invitație la teatru: sala teatrului Bulandra se mută din nou aici pe site și pe pagina lor de Facebook, unde se deapănă o poveste despre impostură și teroarea ei: ÎNSEMNĂRILE UNUI NECUNOSCUT după F.M. Dostoievski, în regia lui Alexandru Darie.

În seara asta pe scena din casa ta vin actori ca Mihai Constantin, Tamara Buciuceanu Botez, Alexandru Potoceanu, Marian Râlea, Ion Besoiu, Gheorghe Ifrim, Ilinca Manolache, Lucian Ifrim sau Antoaneta Cojocaru. Însemnările unui necunoscut prilejuiește întâlnirea, pe aceeași scenă, a trei generații dintr-o mare familie de artiști: doamna Tamara Buciuceanu Botez, Mihai Constantin, nepotul său și fiul acestuia, Matei Constantin.

Este un spectacol impresionant, de teatru adevărat ca menire culturală, derulat spectaculos de regizorul Alexandru Darie cu ajutorul scenografiei Mariei Miu, pe mai multe planuri în care şi cine are de rostit doar o replică, se remarcă. Această capodoperă nu este o piesă grea doar pentru actori, ci și pentru public. Cine rezistă, rezistă. Cine nu, nu. E doar pentru cei chemați, cei neaveniți dispar la pauză.

Vezi spectacolul aici, de la ora 19:00. Durata spectacolului: 3h40 cu pauză.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook