Lista marilor artiști incluși în Rock and Roll Hall of Fame, în 2020

Lista marilor artiști incluși în Rock and Roll Hall of Fame, în 2020

Whitney Houston, Depeche Mode și Nine Inch Nails urmează să intre în Rock and Roll Hall of Fame în anul 2020, arată The Guardian, potrivit Smart’N’Roll.

Responsabilii Rock and Roll Hall of Fame au anunțat lista artiștilor care vor fi incluși în lista celor mai importante nume din istoria muzicii contemporane, în 2020.

Nu mai puțin de 500 de personalități din industria muzicală au votat pentru ca lista să se îmbogățească incluzând nume ca Whitney Houston, Notorious BIG, Depeche Mode, T Rex, Nine Inch Nails și Doobie Brothers.

Trent Reznor de la Nine Inch Nails a spus pentru Rolling Stone că e “șocat. Când mă uit cum sunt primite piesele Nine Inch Nails, zici că nimerim mereu între valuri. Nu știu dacă e un mecanism de apărare, dar am crezut că așa o să fie mereu, sunt surprins plăcut să văd că avem parte de o asemenea recunoaștere”.

Printre artiștii care au fost luați în calcul, dar nu au primit nici în acest an destule voturi pentru a fi incluși în Hall of Fame se numără Kraftwerk, MC5, Motörhead și Rufus featuring Chaka Khan.

Houston devine cu această oczie a 70-a femeie inclusă în lista pe care se găsesc peste 900 de bărbați.

”Până când mediul cultural nu se va apropia de societatea nu se vor întâmpla lucruri concrete. Avem nevoie de o mai mare deschidere a mediului cultural către societate”.

Rock and Roll Hall of Fame (RRHOF) este un muzeu amplasat în Cleveland, Ohio. Muzeul a fost inaugurat în 1983 și documentează istoria genului rock.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook