Jucătorii de fotbal american nevaccinați poartă brățări galbene la antrenamente, pentru a se deosebi de cei vaccinați

Jucătorii de fotbal american nevaccinați poartă brățări galbene la antrenamente, pentru a se deosebi de cei vaccinați

Jucătorii nevaccinați ai echipei Tampa Bay Buccaneers – detinătoarea titlului Super Bowl – precum și cei de la Pittsburgh Steelers, trebuie să poarte brățări galbene la antrenamente pentru a se distinge de jucătorii vaccinați, raportează NBC Sports.

Jurnalistul Mike Florio a postat duminică două articole care descriu planurile de a impune brățarile, în timp ce cluburile își pun în aplicare propriile protocoale Covid-19.

Florio a scris că echipele vor folosi brățări galbene pentru jucătorii nevaccinați și brățări roșii pentru jucătorii vaccinați.

„Nu este clar ce înseamnă acest lucru”, a remarcat Florio.

Președintele NFL Players Association – și centrul Cleveland Browns – JC Tretter transmit că „nu au fost de acord cu măsura și consideră că este inutile”.

Discuția despre jucătorii care poartă brățări pentru a semnala dacă sunt sau nu vaccinați este urmarea a câtorva zile tumultuoase săptămâna trecută, când NFL a emis o circulare care anunța posibile penalizări pentru jucătorii nevaccinați și echipele lor, inclusiv pierderea salariului sau pierderea meciurilor la masa verde.

Sursa: The Blaze

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook