Invitație la teatru: Azi, „Îngropați-mă pe după Plintă”, live gratuit

Invitație la teatru: Azi, „Îngropați-mă pe după Plintă”, live gratuit

SMART LIVE FEVER: Vine weekendul, nu uităm de distracțiile tale. În seara asta, de la ora 19:00, scena teatrului Bulandra se mută din nou pe smartradio.ro. ÎNGROPAȚI-MĂ PE DUPĂ PLINTĂ este spectacolul pe care-l vezi, unul emoționant, impresionant până la lacrimi, plin de poezie, dramatic și comic în același timp, despre dragoste și ură, despre iertare și tandrețe, despre sacrificiu și dăruire.
Din distribuție fac parte Marian Râlea și Mariana Mihuț, dramatizarea îi aparține ucraineanului Yuri Kordonsky și traducerea Mașei Dinescu.

Un spectacol de o poezie şi de o duritate extreme, în acelaşi timp. Un spectacol care îi este dedicat Marianei Mihuţ, regizorul Yuriy Kordonskiy recunoscând că a dramatizat romanul lui Pavel Sanaev (publicat în 2003 în Rusia) având-o pe actriţă în minte.

Spectacolul e un tur de forţă pentru actriţa care, timp de aproape patru ore, magnetizează, ipostaziind scene de o dificultate extremă, cu fluctuaţii ale stărilor afective, de la monologuri la ţipete şi furii răscolitoare, de la frângeri de aduceri-aminte la prăbuşiri pe o margine de lacrimă.

Durată spectacol: 3 h

Vezi spectacolul aici, de la ora 19:00.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook