Încă un festival confirmat pentru vara asta: Summer Well anunță primii artiști

Încă un festival confirmat pentru vara asta: Summer Well anunță primii artiști

E un nou motiv de bucurie, de data asta chiar de aici de lângă noi, de pe domeniul Știrbey de la Buftea. Summer Well revine, după un an de pauză, și anunță primii artiști. Cu francezul Woodkid, belgienii de la Balthazar, francezii L’Imperatrice, israelienii Lola Marsh, franțuzoaica Fatoumata Duawara (care vine din Mali), și berlinezii de la Modeselektor te întâlnești vara asta, între 12 şi 15 august. Pe lângă ei, ai și o serie de artiști români, printre care GOLAN, care deschid festivalul și-ți arată, în premieră, noul lor album, dar și Orchestra Simfonică București, care închid festivalul, duminică seară, cu un Night Picnic sub bagheta magică a dirijorului Andrei Tudor.

Vedem, din primele nume anunțate, cum s-a adaptat lineup-ul Summer Well situației actuale. Un lineup care în cele 9 ediții de până acum a fost majoritar britanic, nu are niciun artist britanic deocamdată. Rămâne de văzut dacă astea sunt efectele pandemiei sau ale Brexitului.

E a 10-a ediție de Summer Well, una aniversară, dar la care, cel mai probabil, nu vom putea merge chiar în număr nelimitat. Așteptăm să vedem ce capacitate vor permite autoritățile până atunci. Deocamdată ce poți face e să îți cumperi bilet – abonamentul la festival te costă 275 de lei, pentru, atenție, cele 4 zile de festival. Asta ar fi surpriza de anul ăsta, Summer Well ține 4 zile, și urmează multe alte vești.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook