Înapoi la spectacole. Din 15 iunie, TNB te așteaptă la Amfiteatru

Înapoi la spectacole. Din 15 iunie, TNB te așteaptă la Amfiteatru

de Alexandru Anghel

După aproape trei luni de pauză, ne întoarcem timid în fața scenei. Nu în săli, așa cum eram obișnuiți, ci în aer liber. Parcă ne-ar fi prins bine acum toate amfiteatrele cedate de autorități buruienilor din parcuri.
Ne mulțumim cu cele rămase și dăm buzna imediat ce se pun în vânzare biletele, locurile fiind limitate.
Din 15 iunie, Teatrul Național București deschide Sala Amfiteatru, apărută încă din 2015, în urma renovării.
Frumos e în septembrie la Veneția„, după Teodor Mazilu este primul spectacol care se joacă după redeschidere, pe 15 și 16 iunie, dar biletele s-au epuizat deja.
Găsești aici programul pentru toată luna iunie, și dacă te grăbești poate mai prinzi loc la spectacole ca „Anonimul venețian„, „20 de ani în Siberia„, „Matilda și groparii„, sau „After Hours”.

Trebuie să știi că odată ajuns la teatru ai și niște reguli noi de respectat, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19:
– Ești așteptat în sală cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
– Trebuie să porți mască pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
– Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu-ți permite accesul dacă prezinți simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Trebuie să-ți dezinfectezi mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care îți va fi pus la dispoziție la intrare.
– Vei fi termoscanat de către personalul teatrului. Dacă refuzi verificarea temperaturii, nu vei avea acces în teatru.
– Trebuie să respecți distanța de minimum 1,5 m între spectatori – de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook