IA MASA ÎN ORAȘ! – Smart îți recomandă Meniul Special de Paste de la Fratellini Bistro

IA MASA ÎN ORAȘ! – Smart îți recomandă Meniul Special de Paste de la Fratellini Bistro

Ziua de 13 aprilie a marcat multe evenimente importante în istorie: de la recunoașterea dublei alegeri a lui Alexandru Ioan Cuza drept Domn al Munteniei și Moldovei, la transformarea Ungariei în republică.
Tot azi, se năștea în 1930 regizorul, actorul și producătorul de film care l-a intrepretat pe Comisarul Moldovan, respectiv Sergiu Nicolaescu.

Dar pentru noi, în aceste momente, cel mai important eveniment este acela al ieșirii Spaniei, începând de azi, de sub blocajul total. Este cel mai bun indiciu ca viața se va întoarce cât de curand la normal. Trebuie sa ne reîntoarcem la muncă, fraților!

Și chiar dacă pentru noi, românii, azi începe Săptămâna Mare, în loc să alergăm după cumpăraturi de Paște, ar trebui să punem planuri financiare pe hârtie, să ne organizăm procesele de muncă și să fim pregătiți să fim de două ori mai productivi, o data ieșiți din starea de urgență!

De masa de Paște… vă dau un pont! Se ocupa Fratellini bistro 😊 Ei au pregătit pentru tine 3 meniuri speciale de Paște.

O să vi le prezentăm pe rând, câte unul pe zi, să aveți timp să alegeți.
Meniul 1: Drob de miel tradițional, Stufat de miel, Cotlet de berbecuț la jar, Cartofi Bulangere, Pască tradițională, Cozonac cu nucă și cacao, selecție de torturi + ouale roșii și vinul vin din partea casei… Mai vrei ceva? Detalii găsești aici.

Nu uita, concentrează-te să fii mai productiv o dată întors la muncă, astfel de mâncare nu vei duce lipsă!
Spor la treabă!

Pofta de muncă vine ascultând Smart Radio!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook