Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu noul coronavirus după turneul organizat de Djokovic

Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu noul coronavirus după turneul organizat de Djokovic

Tenismenul bulgar, locul 19 ATP, a făcut anunțul pe contul lui de Instagram.

“Vreau să transmit fanilor și prietenilor mei că am fost testat pozitiv pentru Covid-19. Vreau să mă asigur că toți cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile se vor testa și vor lua măsurile de precauție necesare.”, a scris el în cadrul postării.

Dimitrov s-a numărat printre participanții turneului demonstrativ organizat de Novak Djokovic, “Adria Tour”, iar ultima partidă susținută de bulgar a avut loc sâmbătă, 20 iunie. S-a retras după acest prim meci, din motive de sănătate.

“Îmi pare rău pentru orice eventuală neplăcere pe care am creat-o. Sunt acasă acum (n.r. Monaco) și mă recuperez. Vă mulțumesc pentru susținere, rămâneți sănătoși.”, a încheiat Dimitrov.

Urmăritorii contului de Instagram au reacționat, fiind indignați de organizarea unui turneu de tenis în contextul pandemiei.

“Îmi pare rău, dar astea sunt consecințele când organizezi un turneu de tenis fără suficiente măsuri de precauție”, “Ăsta este costul participării la Adria Tour, turneul care pretindea că este sigur și lipsit de risc”, au fost câteva dintre comentarii.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook