Gillian Anderson e prea sexy pentru rolul lui Margaret Thatcher, potrivit fanilor serialul The Crown

Gillian Anderson e prea sexy pentru rolul lui Margaret Thatcher, potrivit fanilor serialul The Crown
de George Mihalcea

Netflix a lansat trailerul pentru sezonul 4 al serialului The Crown care va avea premiera pe 15 noiembrie. Olivia Colman reia rolul reginei Elizabeta a II-a, Tobias Menzies îl va juca pe prințul Philip, iar Emma Corrin o interpretează pe prințesa Diana, înainte de căsătoria cu prințul Charles în 1981. Sezonul 4 din The Crown spune povestea monarhiei britanice din perioada ‘70-‘80 și include ascensiunea politică a premierului Margaret Thatcher, o figură controversată a politicii britanice.

În rolul lui Thatcher apare Gillian Anderson (X- Files) care, supriză, este considerată prea… atractivă pentru rolul fostului premier britanic. Fanii serialului The Crown au luat cu asalt Twitter-ul pentru a-și exprima confuzia legată de distribuirea lui Anderson în acest rol.

Margaret Thatcher, care a murit în 2013, este în continuare un politician care divizează opinia publică din Marea Britanie, din cauza măsurilor dure de austeritate luate în anii ‘80, măsuri care au dus atunci la proteste de amploare în Regatul Unit.

În 2013, Meryl Streep a câștigat un Oscar pentru rolul din The Iron Lady în care a jucat-o pe Margaret Thatcher.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook