Gala Oscar, fără gazdă oficială, pentru al doilea an consecutiv

Gala Oscar, fără gazdă oficială, pentru al doilea an consecutiv

Ediția de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei vor fi prezentate de mai multe vedete, fiind pentru al doilea an consecutiv când se întâmplă acest lucru, potrivit televiziunii ABC, care difuzează live evenimentul.

Anul trecut, pentru prima dată din 1989, gala Oscar, organizată de Academia de film americană (Academy of Motion Picture Arts and Sciences), s-a desfășurat fără o gazdă oficială.

Inițial, organizatorii galei au anunțat că evenimentul îl va avea ca gazdă pe actorul american Kevin Hart. Câteva zile mai târziu, însă, acesta a anunțat că renunță, după ce i s-au reproșat niște comentarii negative pe care le-a făcut la adresa comunității LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer), în urmă cu peste un deceniu.

În cele din urmă, decizia de a nu avea o gazdă oficială s-a dovedit a fi foarte bună, audiența galei fiind în creștere cu 12% față de cea din 2018.

Formatul galei de anul acesta va fi similar celui de anul trecut.

„Vom avea valori mari ale divertismentului, momente muzicale grozave, comedie și staruri”, potrivit ABC.

Gala Oscar 2020 va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles. Marele câștigător al ediției de anul trecut a premiilor Oscar a fost lungmetrajul „Green Book”, de Peter Farrelly, desemnat cel mai bun film.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook