Florin Cîțu are succes pe Facebook, dar cu like-uri cumpărate. Majoritatea aprecierilor vin de la vietnamezi, ruși, chinezi

Florin Cîțu are succes pe Facebook, dar cu like-uri cumpărate. Majoritatea aprecierilor vin de la vietnamezi, ruși, chinezi

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, a descoperit de unde vine succesul de pe Facebook al premierului interimar Florin Cîțu. Din spațiul ex-sovietic, din Vietnam, sau țări arabe. „Liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor”, cum îl numește Voiculescu, lipsit de aprecierea românilor, cumpără like-uri din afară.

„Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional, rupe!”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook, alături de un clip prin care demască strategia lui Cîțu de a strânge aprecieri la postări.

Comentariile pe care Cîțu le-a primit la postarea făcută ieri, în care oferea detalii despre negocierile pentru formarea guvernului, sunt în mare parte negative. Mai mulți urmăritori au observat și numărul mare de conturi false care interacționează cu profilul premierului.

„Trịnh Trần Tâm Thùy i-a dat like lui Cîțu. M-am emoționat. Îl iubesc vietnamezii mai mult decât românii”, scrie unul dintre ei.

„Vă bucurați de foarte multă popularitate în Vietnam, conform Facebookului dumneavoastră. Poate ar trebui să guvernați acolo?”, spune un altul.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook