„Extratereștrii se ascund până când omenirea va fi pregătită”, spune fostul șef al programului spațial israelian

„Extratereștrii se ascund până când omenirea va fi pregătită”, spune fostul șef al programului spațial israelian

Extratereștrii au încheiat un acord cu guvernul SUA pentru ca acesta să nu divulge experimentele lor pe Pământ – precum și baza lor secretă pe Marte – până când omenirea este pregătită să îi accepte, a spus fostul șef al programului spațial israelian într-un nou interviu.

„Extraterestrii au cerut să nu li se anunte anunțe prezența aici [pentru că] omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed pentru ziarul israelian Yedioth Aharonoth, potrivit presei israeliene.

Jurnaliștii – speculând că Eshed, în vârstă de 87 de ani, si-ar fi pierdut mințile și nu numai – continuă să dezvăluie căile încurcate care îl implică pe președintele Trump și diplomația interplanetară.

„Trump era pe punctul de a dezvălui [existența extratereștrilor], dar extratereștrii din Federația Galactică spun:„ Așteptați, lăsați oamenii să se liniștească mai întâi”, spune Eshed, care a condus programul de Securitate spațială a Israelului din 1981 până în 2010. „Nu vor să înceapă isteria în masă. Vor să ne facă mai întâi sănătoși și înțelegători”.

Până în prezent, extratereștrii au obținut un acord pentru a-și păstra secretele, a spus Eshed, menționând că extratereștrii vin în pace.

„Au așteptat ca omenirea să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege, în general, ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștri. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici. Și ei cercetează și încearcă să înțeleagă întreaga țesătură a universului și vor să ne ajutăm reciproc.

Unul dintre polii cooperării este o bază pe Marte – unde, apropo, Eshed susține că astronauții americani au pus deja piciorul.

„Există o bază subterană în adâncurile planetei Marte, unde se află reprezentanții lor, precum și astronauții noștri americani”.

Barack Obama știe adevărul despre extratereștri și despre dosarele OZN ale guvernului.

Eshed a recunoscut că totul suna a ficțiune științifică, dar a susținut că unii dintre colegii săi sunt la curent.

„Dacă aș fi divulgat ]n urm[ cu cinci ani ceea ce spun astăzi, aș fi fost internat în spital. În mediul academic se afirmă despre mine: „Omul și-a pierdut mințile”. „Astăzi ei vorbesc deja diferit. Nu am nimic de pierdut. Am primit diplome și premii, sunt respectat în universitățile din străinătate, unde tendința se schimbă”.

Fostul președinte Barack Obama a refuzat recent, în timpul emisiunii „Late Night Show”, să confirme sau să nege existența vieții extraterestre pe baza unor înregistrări americane top secret – o decizie considerată, în glumă, ca o confirmare tacită.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook