E din nou jazz la Cluj toamna asta. Jazz In The Park anunță artiștii pentru ediția specială

Trei zile de muzică bună te așteaptă la Cluj toamna asta, între 2 și 5 septembrie. După o pauză de mai bine de un an provocată de pandemie, Jazz in The Park revine cu o ediție specială.

Urmează să-i vedem live pe Dominic Miller (chitaristul lui Sting), cel care era programat să cânte la festival încă de anul trecut, de la ediția anulată de pandemie, pe israelianul Rotem Sivan, un chitarist de jazz foarte bun, pe care îl auzi de obicei pe scenele din New York. Ai întâlnire și cu un pianist elvețian excepțional, Nik Bärtsch, cu domnișoara Fatoumata Diawara, care vine și la Summer Well luna viitoare și care a cântat anul ăsta pe scena Montreux Jazz Festival, cel mai mare festival european de jazz.

Vine și Jose James, un vocalist american care combină jazzul cu hip hopul, pianistul Marco Mezquida, un excelent compozitor, foarte bun pe improvizație la doar 33 de ani. De pe afiș nu lipsesc nici artiștii români: Fanfara Ciocârlia, Taraf de Caliu, Alexandrina, Luiza Zan, Moonlight Breakfast.

Anul acesta, Jazz in The Park are loc prin tot orașul, pentru a evita aglomerarea Parcului Central. Poți opta pentru bilete la concertele care au loc în Parcul Muzeului Etnografic, pentru bilete în Iulius Parc, ori în Campusul Universității de Agronomie. Aici poți sta și la picnic, ai muzică de pe vinyl în fiecare seară și-ți poți umple coșul cu produse de la producători locali, pentru că vei avea și o piață special amenajată.
Poți opta pentru un abonament special, valabil pentru toate concertele din toate zilele de festival, indiferent de scenă. Acesta te costă 300 de lei în presale. Toate biletele s-au pus deja în vânzare.

Să fie jazz!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook