Donald Trump a reacționat la laudele aduse de Vladimir Putin: Îmi place că a spus asta pentru că înseamnă că ceea ce spun eu este corect

Donald Trump a reacționat la laudele aduse de Vladimir Putin: Îmi place că a spus asta pentru că înseamnă că ceea ce spun eu este corect
  • Putin i-a lăudat poziția sa privind invazia Rusiei în Ucraina.
  • Acțiunea în justiție împotriva lui Trump arată „putreziciunea” politicii americane, spune Putin.
  • Una dintre temele principale în timpul singurului mandat al lui Trump în Biroul Oval s-a axat pe amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.

Lui Donald Trump i-a plăcut să audă că a atras laude din partea liderului rus Vladimir Putin, a declarat fostul președinte american și favorit la nominalizarea republicană la Casa Albă în 2024.

Când i s-a spus, în timpul unui interviu înregistrat cu Kristen Welker, noua moderatoare a emisiunii Meet the Press de la NBC, că Putin i-a lăudat poziția sa privind invazia Rusiei în Ucraina, Trump a răspuns: „Îmi place că a spus asta. Pentru că asta înseamnă că ceea ce spun eu este corect”.

Acțiunea în justiție împotriva lui Trump arată „putreziciunea” politicii americane, spune Putin. Comentariile lui Trump la adresa lui Welker – difuzate vineri de NBC pentru a promova interviul cu fostul președinte, care urmează să fie difuzat duminică dimineață – au atras condamnări din partea unor cercuri politice. Într-o postare pe X, fostul Twitter, grupul Republicanii împotriva lui Trump a distribuit un clip cu comentariile și a scris celor aproape jumătate de milion de urmăritori ai săi: „Un vot pentru Trump este un vot împotriva Americii”.

Una dintre temele principale în timpul singurului mandat al lui Trump în Biroul Oval s-a axat pe amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016, pe care Trump le-a câștigat. Putin a aprobat laudele repetate ale lui Trump, care a declarat că ar putea pune capăt conflictului dintre Rusia și Ucraina în câteva ore dacă ar fi ales pentru un al doilea mandat la Casa Albă.

„Trump spune că va rezolva toate problemele arzătoare în câteva zile, inclusiv criza ucraineană”, a declarat recent Putin la un forum economic din Rusia. „Nu putem să nu ne bucurăm de acest lucru”.

Citește și:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook