Din 10 iulie, o vezi pe Anamaria Marinca în noua superproducție Netflix „The Old Guard”, cu Charlize Theron în rolul principal

Din 10 iulie, o vezi pe Anamaria Marinca în noua superproducție Netflix „The Old Guard”, cu Charlize Theron în rolul principal
de George Mihalcea

Româna Anamaria Marinca – devenită celebră pentru rolul din 4 luni3 săptămâni și 2 zile, cu care Cristian Mungiu câștiga în 2007 Palme d’Or la Cannes – apare pe afișul superproducției Netflix The Old Guard, care are premiera pe 10 iulie.

Inspirat din banda desenată omonimă, The Old Guard îi are pe Charlize Theron și Chiwetel Ejiofor capete de afiș. Filmul – regizat de afro-americanca Gina Prince-Bythewood – spune povestea unei trupe de mercenari nemuritori conduși de Andy (Theron). The New York Times laudă viziunea ceva mai sofisticată pe care Gina Prince-Bythewood o aduce clasicului film de gen cu supereroi și anticipează o continuare a poveștii din The Old Guard.

Anamaria Marinca, prezentă pe afișul producției The Old Guard într-un rol secundar, e stabilită în prezent la Londra și a apărut în ultimii ani în filme de acțiune cu bugete foarte mari precum Fury (2014), alături de Brad Pitt și Shia LaBeouf sau Ghost in the Shell (2017), alături de Scarlett Johansson.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook