Cosmin Dominte, “poetul în FM” de la Smart Radio, coleg de distribuție cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton și Maggie Q pentru The Asset

Cosmin Dominte vine cu o poezie pe zi, despre tot și despre orice la Smart Radio, pe care îl poți asculta aici: https://www.smartradio.ro/.”

Pe lângă activitatea de la radio, actorul își desfășoară, în paralel, și proiectele de la teatru, iar de curând a  fost pe platoul de filmare pentru lungmetrajul The Asset, în regia lui Martin Campbell.

Cosmin Dominte a devenit astfel coleg de distribuție cu Samuel L. Jackson, Michael Keaton și Maggie Q, dar și cu Tudor Chirilă, care apare de asemenea în filmul lui Martin Campbell.

Despre întâlnirea cu regizorul Martin Campbell, Cosmin Dominte a spus:  “Am fost surprins de discuția pe care am avut-o cu Martin Campbell înainte să trecem la lucru. A vrut să ne întâlnim în persoană și să stăm de vorbă. Inițial, când am ajuns la locul stabilit de Domnica Cîrciumaru, care se ocupa de casting, am crezut că voi da o proba, dar nu a fost cazul pentru că văzuse deja materiale cu mine. A vrut să ne cunoaștem, am vorbit în jur de 30 – 40 de minute despre multe lucruri inclusiv despre muzica pe care o fac și poezia pe care o scriu, iar la un moment dat mi-a spus că-i place stilul meu de actorie  și că, deși poate nu mă bucură ce vrea să-mi dea de făcut în acest film, își dorește să începem o relație profesională care pe viitor ar putea fi mult mai lucrativă. Iar mie mi s-a părut foarte frumos faptul că a spus ce a spus si că a făcut asta pentru ca nu era necesar. Situația dicta clar regulile: el e Martin Campbell, iar eu sunt un actor tânăr care trebuie să adune experiență și care doreste să lucreze cât mai mult cu oameni de la care are ce învăța si asta era de ajuns. Așa că i-am mulțumit și i-am spus că mă bucură orice întâlnire de genul ăsta. Iar acum pot să spun că îmi place și OMUL din spatele profesionistului care este Martin Campbell”.

“The Asset” este al cincilea film de la Hollywood în care joacă actorul român, care de-a lungul carierei a mai fost implicat în producții mari alături de Nicolas Cage, Vera Farmiga, Steven Seagal, Byron Mann, Mark Strong etc.

Cât despre activitatea de pe platou la “The Asset”, Cosmin Dominte adaugă:  “Pe platou m-am simțit bine si m-am distrat pentru că m-a pus într-o situație oarecum specială în film și în același timp destul de dificil de realizat când vine vorba de lucrul din spatele ei, dar totul a decurs fără probleme. A fost o zi relaxată petrecută alături de o echipă frumoasă. Am cunoscut lume nouă, inclusiv pe artista make up care a făcut filmul „300”, iar cea mai mare parte din timp am petrecut-o alături de colegul Tudor Chirilă, cu care mă știu de ceva ani si cu care a fost o plăcere să mă revăd!”.

Cosmin Dominte este actor, muzician și campion național de Slam Poetry, ocupând totodată și un loc în top 10 în lume în urmă participării la campionatul Mondial din Paris, din 2013.

Cunoscut și sub numele de JAZZ 8, artistul a înființat trupa The Bridge Committee, în care activează. Mai mult, Cosmin Dominte a susținut speech-uri și a găzduit conferințele TEDxBucharest.

Activitatea lui Cosmin poate fi urmărită în social media aici:

Facebook

Instagram

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook