Conspiraționiștii au piratat panourile publicitare din Bruxelles. „Covid-19 nu există, timpul va scoate la lumină adevărul”

Conspiraționiștii au piratat panourile publicitare din Bruxelles. „Covid-19 nu există, timpul va scoate la lumină adevărul”

Două panouri publicitare Clear Channel, care se găsesc în toate orașele belgiene, au fost piratate la Bruxelles. Potrivit cotidianului Nieuwsblad, mesaje conspiraționiste au fost difuzate pe două bulevarde din Bruxelles.

Ce au în comun mesajele? Amândouă fac referiri la romanul lui George Orwell „1984”, în care guvernul urmărește și controlează cele mai mici acțiuni ale populației. „Nu tu te uiți la acest ecran, este invers. 1984 = 2020 „,”1984 este 2020″. Timpul va scoate la lumină ceea ce este ascuns acum”,”Covid nu există”… sunt mesajele care puteau fi citite pe panourile publicitare.

Poliția din Bruxelles a întocmit un raport și anchetează cazul. Clear Channel, compania care deține panourile, a indicat că este la curent cu problema. „Ne vom asigura că resursele necesare sunt mobilizate pentru a rezolva acest incident cât mai repede posibil și depunem eforturi pentru a identifica responsabilii”, spune compania.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook