Ce decorațiuni pentru casă ameliorează stresul, anxietatea și insomnia

Ce decorațiuni pentru casă ameliorează stresul, anxietatea și insomnia
de Ioana Voicu

Ai observat cât de bine te simți, mental și fizic, atunci când stai lânga o cascada? Sau cât de revigorat te simți după ce ai petrecut ceva timp la malul mării? Buna dispoziție creată de aceste locuri se datorează abundenței ionilor negativi, produși în anumite zone naturale.

Există posibilitatea de a copia efectul acestor zone în propria ta casă și în locurile în care petreci foarte mult timp.  

De exemplu lămpile din sare de Himalaya au abilitatea de a transforma chimic și fizic o cameră întreagă si au efecte unice de vindecare. Lampa este și o sursă de lumină, iar culoarea sa plăcuta are un efect de calmare și relaxare. Din punct de vedere științific, lampa din sare de Himalaya ajută la urmatoarele afecțiuni: problemele respiratorii (inclusiv răceli), alergii, afecțiuni ale pielii, afecțiuni mentale și asociate cu stresul (inclusiv insomnia și anxietatea), dureri de cap, migrene, reumatism și afecțiuni ale sistemului circulator.

Un alt exemplu este fântâna arteziana de interior. Sunetul apei curgătoare, este un bun remediu de bunăstare, sănătate și de asemenea creează ioni negativi care sunt benefici pentru sănătate. Sunt multe persoane care atunci când se așează în pat, își pun de pe telefon ca background, sunete din natura.

În arta feng shui, fântana elimină energiile negative, aduce prosperitate și nu în ultimul rând, este o sursă perfectă de umiditate necesară oricărei camere. 

Daca ai una dintre aceste afectiuni, ai sa fi surpins de rezultatele benefice aduse de aceste decoratiuni. 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook