Casele de modă își prezintă ultimele creații în jocul video “Animal Crossing”

Organizarea showurilor de modă nu este permisă în perioada pandemiei, așa că o parte dintre creatori se reorientează spre spațiul virtual. Și nu au ales doar prezentări transmise în online, ci au invadat și mediul jocurilor virtuale.

Case de modă ca Marc Jacobs, Sandy Liang sau Valentino și-au introdus ultimele creații în jocul video online “Animal Crossing: New Horizons” de pe consola Nintendo. Scopul jocului este să-ți construiești propriul sat și să-ți dezvolți avatarul. Utilizatorii pot descărca ținute pentru personajele lor.

Este o situație neobișnuită, dar poate fi profitabil pentru creatorii de modă. Animal Crossing este foarte popular printre utilizatorii care-și doresc să scape de stresul din perioada pandemiei, iar companiile se folosesc de asta pentru a rămâne prezente în viața publicului.

Hainele virtuale pot fi descărcate în mod gratuit, dar ar putea fi un punct de pornire pentru a câștiga ceva din asta pe viitor. Oamenii au dorința de a face o primă impresie plăcută, chiar și în mediul virtual. Iar o astfel de perioadă poate dezvolta moda în digital, ținând cont de faptul că nu este posibil contactul fizic și cele mai multe interacțiuni se mută în online.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook