Casa Albă dezvăluie din greșeală date personale ale mai multor oficiali de securitate din Orientul Mijlociu

Casa Albă dezvăluie din greșeală date personale ale mai multor oficiali de securitate din Orientul Mijlociu
Joe Biden în timpul videoconferinței pe tema situației din Afganistan. Foto: Casa Albă

O postare publicată duminică pe contul de Twitter al Casei Albe prezintă o conferință video susținută de președintele Joe Biden și echipa sa de securitate națională. Casa Albă pare să fi dezvăluit din greșeală identitățile și locațiile oficialilor de din domeniul serviciilor de securitate din Orientul Mijlociu.

„În această dimineață, președintele și vicepreședintele s-au întâlnit cu echipa de securitate națională și cu înalți oficiali pentru a primi actualizări privind reducerea personalului nostru civil din Afganistan, evacuarea solicitanților SIV, a altor aliați afgani și situația de securitate din Kabul”, a scris Casa Albă pe Twitter.

În cadrul conferinței video, pe ecran sunt prezentate fețele unor oficiali-cheie ai Biroului de Securitate și Apărare, ai Directorului Informațiilor Naționale, ai vicepreședintelui, precum și ai Agenției Centrale de Informații și ai oficialilor de la Stația Doha.

Întâlnirea online a fost organizată după ce situația de la Kabul a luat o întorsătură neașteptată în weekend – președintele Afganistanului a fugit din țară în timp ce talibanii preiau puterea, lăsând cetățeni americani blocați și mase de oameni care încearcă să iasă din țară.

Alte trupe americane au fost autorizate să fie dislocate la Kabul pentru a ajuta la evacuarea haotică a mii de persoane.

Sursa: The Post Millennial

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook