Cântăreața Grimes și-a creat un corp digital

Cântăreața Grimes și-a creat un corp digital

Cântăreața Grimes și-a creat o versiune digitală, astfel încât cariera să nu îi fie afectată după ce va naște copilul pe care îl va avea cu Elon Musk, arată Smart The Fusion, păstrând un loc special pentru piesele artistei în playlistul zilei.

Interpreta Grimes, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că și-a creat o versiune digitală pentru a avea posibilitatea de a susține spectacole și ședințe foto fără să fie nevoită să fie prezentă.

Cântăreața, însărcinată cu primul copil al lui Elon Musk, a comentat pentru publicația britanică The Face: „Faptul că am un corp digital îmi permite să lucrez chiar și în ultimul trimestru al sarcinii, iar după ce voi naște voi putea să petrec mai mult timp cu copilul”.

Și-a creat un corp digital

Grimes își definește abordarea inedită ca un fel de „tehno-feminism”.

„Am multe prietene care nu nasc pentru că își fac griji legate de carieră. Am vrut să găsim un mod prin care să rezolvăm această problemă”, a adăugat artista.

Potrivit artistei, versiunea sa digitală o va feri și de efectul comentariilor agresive de pe rețelele sociale.

Claire Elise Boucher s-a născut în 1988, în Vancouver. Este cunoscută ca interpretă sub numele de Grimes. A lansat primele albume, ”Geidi Primes” și ”Halfaxa”, în 2010. A lansat al cincilea album de studio, ”Miss Anthropocene”, în februarie, 2020.

Piesele interpretate de Grimes se aud la Smart The Fusion. Playlistul Smart The Fusion poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/fusion2/

Foto Facebook

Autor: Răzvan Țupa

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook