Campionatul britanic de fotbal se întoarce, cu spectatori virtuali din jocurile FIFA

Campionatul britanic de fotbal se întoarce, cu spectatori virtuali din jocurile FIFA

Premier League se va juca fără spectatori, dar televiziunea Sky, care transmite meciurile, vrea să folosească sunetul spectatorilor virtuali din jocurile FIFA pentru a face meciurile mai interesante.

Sky lucrează cu FIFA pentru a crea imnurile și zgomotele de galerie specifice fiecărei echipe.

Pe măsură ce mai multe state relaxează măsurile de prevenție, se reiau și activitățile sportive, însă fără spectatori. Sky Sports a decis să îmbunătățească astfel experiența abonaților, dar aceștia au și opțiunea de a elimina efectele sonore.

Sky dorește să introducă și alte experiențe inovative. Fanii vor putea alege modul de a „privi meciurile în spații virtuale în care pot interacționa cu prietenii”, conform comunicatului companiei. Spectatorii vor putea “influența zgomotele din tribună care sunt transmise de televiziune”.

“Am petrecut mult timp pentru a găsi căi de a aduce fanii din nou împreună, chiar dacă nu se pot întâlni în persoană la meci.”, a spus Rob Webster, directorul Sky Sports.

Premier League se va relua pe 17 iunie, cu derby-ul Manchester City – Arsenal, dar și cu întâlnirea dintre Aston Villa și Sheffield United.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook