Bulandra continuă a doua lună de teatru online pe Smart Radio

Bulandra continuă a doua lună de teatru online pe Smart Radio

de Alexandru Anghel

Starea de urgență prelungită, izolarea noastră de familii, prieteni, colegi și privarea de evenimente sociale și culturale în care ne refugiam atât de des pre-pandemie ne-a făcut să căutăm altfel de oaze în viețile noastre de zi cu zi. Cărți, muzică, filme, toate din propriile locuințe. Însă spectrul nu era complet acoperit cu ce găseam pe acasă: ce facem cu teatrul, de exemplu? În urmă cu mai bine de o lună, Teatrul Bulandra a fost printre primele care au răspuns acestei întrebări și au adus sala de spectacol la noi acasă, pe smartradio.ro în secțiunea Smart Live Fever și pe pagina lor de Facebook.

1.123.273 de case s-au transformat de atunci în săli de spectacol și aventura online continuă.
După spectacolele Shakespeare, săptămâna 27 Aprilie – 3 Mai este dedicată cunoscutei regizoare Cătălina Buzoianu și spectacolelor sale montate la Teatrul Bulandra.
Programul săptămânii arată așa:

Miercuri, 29 aprilie, ora 19.00 – Patul lui Procust de Camil Petrescu (1995),
Vineri, 1 mai, ora 19.00 – Petru de Vlad Zografi (1998)
Duminică, 3 mai, ora 19.00 – Turandot de Carlo Gozzi (2000).

Toate se văd aici pe smartradio.ro, gratuit în regim de live-streaming.

Cătălina Buzoianu este ea însăși un miraj, de aceea este important s-o păstrăm vie în memorie prin intermediul celor cincisprezece povești pe care le-a spus spectatorilor pe cele două scene ale Teatrului Bulandra. Cu această ocazie, pe pagina de Facebook a teatrului vor fi postate și fotografii, cronici, gânduri ale regizoarei sau ale celor cu care, aşa cum îi plăcea să spună “a făcut echipă”.

Te așteptăm la teatru!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook