Bucuria videoconferințelor| Ce alte obiecte mai poți ține pe raftul cu cărți. Episodul „Jucării sexuale”

Bucuria videoconferințelor| Ce alte obiecte mai poți ține pe raftul cu cărți. Episodul „Jucării sexuale”

Perioada pandemică a venit cu numeroase dezavantaje – măști, izolare, distanțare. Să nu uităm de problema șomajului. Mulți au rămas fără job-uri. Problemă dezbătută și la BBC Wales. Printre invitați, Yvette Amos, care ne-a ajutat să ne aducem aminte că există și avantaje ale izolării. Videoconferințele – sau prilejul de pătrunde puțin mai mult în intimitatea celor cu care comunicăm, chiar dacă suntem la distanță.

De la Yvette am aflat și ce mai țin unii oameni pe raftul cu cărți. Și realizăm că atât de mult ne-am concetrat pe lipsa locurilor de muncă, încât am și uitat câte declinări poate avea termenul „job” și câte activități sunt definite prin cuvinte compuse care îl includ.

Yvette a întors problema pe toate părțile, dar cum recomandările de sănătate spun să păstrezi distanța, a găsit soluția perfectă. Și a împărtășit-o cu privitorii, n-a ținut doar pentru ea. O jucărie sexuală lăsată la vedere a atras atenția privitorilor, care au pornit un festival de glume pe internet.

„Este erou național. Știe că o bibliotecă nu e doar de decor. La nevoie, ne reorientăm spre raftul cu cărți”, „Am înlăturat-o pe Yvette și ăsta va fi decorul pe care-l voi folosi în viitor în timpul videoconferințelor” sau „Este un penis pe raftul cu cărți și ea este invitată la BBC. Sunt aproape sigur că a făcut-o intenționat. Eu așa aș fi făcut” – sunt câteva dintre comentariile care circulă pe rețelele de socializare.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook