București| 17 unități de învățământ încep cursurile exclusiv online. Alte 595 sunt în scenariul 2

București| 17 unități de învățământ încep cursurile exclusiv online. Alte 595 sunt în scenariul 2

Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) anunță că în 17 unități de învățământ din București școala va începe în scenariul 3, care presupune participarea la activități exclusiv online.

Alte 595 de unități, atât de stat cât și private, se încadrează în scenariul 2. Dintre acestea, 200 sunt unități de învătământ particulare.

În acest scenariu 2, preșcolarii, elevii din învățământul primar dar și cei din clasele a VIII-a și a XII-a participă în condiții normale la cursuri, cu aplicarea tuturor normelor de protecție. Elevii celorlalte clase de gimnaziu și liceu revin parțial la cursurile față în față, prin rotație de una-două săptămâni și bineînțeles, respectând măsurile de prevenție.

În plus, „7 unități de învățământ își vor desfășura activitatea în scenarii mixte (2 și 3). Varianta aceasta s-a aprobat avându-se în vedere situaţiile specifice din fiecare unitate. Unele dintre unităţi se află în curs de reabilitare şi altele au cazuri medicale particulare la clasă, astfel încât impun învăţarea online”, spune ISMB.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook