Bob Dylan face din nou istorie în topuri cu noul său album

Bob Dylan face din nou istorie în topuri cu noul său album

UPDATE: Dylan devine primul artist din istorie care are câte un album pe prima poziție a topurilor din Statele Unite în fiecare decadă din anii ’60 încoace.

La 79 de ani, Dylan devine cel mai vârstnic artist care ajunge pe prima poziție a topurilor din Marea Britanie cu un material nou.

Cel de-al 39-lea album al său, Rough And Rowdy Ways, își face debutul direct pe prima poziție, după vânzări de peste 34.000 de unități, dintre care cea mai mare parte au fost chiar vânzări în format fizic (CD/vinyl). Dylan îl detronează astfel pe Paul Simon, care reușise performanța în 2016, la 74 de ani, cu albumul său „Stranger To Stranger”.

Pe locul al doilea în top-ul vânzărilor de săptămâna asta este tot un „tinerel”, Neil Young, care la 74 de ani vine cu un nou material, „Homegrown”, pe care găsești cântece înregistrate în 1974.

Rough And Rowdy Ways i-a impresionat atât pe fani cât și pe critici, care au dat numai review-uri de 5 stele. Albumul ajunge pe primul loc în top la 56 de ani după ce câștigătorul premiului Nobel a reușit prima oară această performanță, cu albumul The Freewheelin’ Bob Dylan. E al 9-lea material al său „number one”, ceea ce-l pune  în top-ul din toate timpurile alături de Queen și de ABBA.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook