„Ochii pe mine!”, cu Mihaela Leventer, medic dermatolog și John Varbiu, fondator al festivalul Summer Well, pe Aleph News

„Ochii pe mine!”, cu Mihaela Leventer, medic dermatolog și John Varbiu, fondator al festivalul Summer Well, pe Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, 16 noiembrie, de la ora 21.00!

Dr. Mihaela Leventer îți spune povestea din spatele profesionistului, dar și la ce ar trebui să fim atenți, dermatologic vorbind, în acest sezon. Totodată, invitata lui Vlad Craioveanu vorbește și despre micro-chirurgia Mohs, cea mai avansată tehnică din dermatologie.

Și de la sănătatea noastră cea de toate zilele, ne întoarcem în căutarea vremurilor bune cu John Varbiu, fondator al festivalului Summer Well. Veștile nu sunt dintre cele bune – deoarece festivalul care, în anul 2019 a adunat circa 52.000 de participanți în trei zile, iar anul acesta ar fi trebui să fie o ediție aniversară de 10 ani de la înființare – a fost amânat din cauza epidemiei. John Varbiu îți spune care sunt pierderile, care sunt alternativele de supraviețuire, dar și noile proiecte.

O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, luni, 16 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook