Un vis împlinit: mergi cu aerul condiționat după tine pe stradă

Sony produce aparatul de aer condiționat pe care să-l bagi în buzunar și să-l iei după tine oriunde te duci.

Vara e în toi, temperaturile sunt în creștere și ție îți e din ce în ce mai greu să te îndepărtezi de aparatul de aer condiționat. Producătorul japonez de electronice Sony vine cu o soluție la care visăm de mulți ani: aerul condiționat portabil.

Reon Pocket are dimenisiunea unui smartphone compact și e proiectat să te mențină răcorit pe drum, folosind răcirea termo-electrică.

Sony spune că aparatul îți poate răci corpul cu până la 5 grade. Vestea și mai bună? Iarna nu trebuie să-l pui la păstrare, pentru că are și funcție de încălzire și-ți poate aduce până la 10 grade în plus.Ai totuși nevoie de un tricou special, pe care să-l porți pe sub hainele tale de zi cu zi și care are un buzunar la baza gâtului, unde se prinde aparatul. Apoi te conectezi la smartphone via bluetooth și setezi temperatura din mișcare, în funcție de cât de cald sau de frig îți este.

Deocamdată îl poți comanda doar de pe siteul Sony (120 de dolari) sau de pe Amazon Japonia (160 de dolari). Tricourile te mai costă 20 de dolari în plus.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook