Smart Music este senzatia pe care ți-o oferă funcția de Noise Cancelling de la căști. O deconectare de la zgomotul din exterior. Liniște… Iar apoi intrarea în oaza ta care te scoate din gălăgia și comunul orașului.

Mergem în Las Vegas, Nevada, să-ți spun povestea de succes a unor outsideri, pe care nu dădea nimeni doi bani când s-au apucat de muzică, în facultate. Le-a pus Dumnezeu mâna-n cap când consătenii de la The Killers i-au luat sub aripa lor și i-au lăsat să-și înregistreze primele piese la ei în studio.

A doua întâmplare fericită din cariera lor a făcut ca solistul trupei Train să se îmbolnăvească fix înainte de un festival din Las Vegas. Cum Imagine Dragons erau cam singurii în zonă, organizatorii i-au chemat pe ei, și așa au ajuns niște debutanți să cânte în fața a 26.000 de spectatori. Concertul lor a lăsat urme în presă și în urechile fanilor și i-a împins pe o traiectorie pe care, chiar ei, recunosc că nu se așteptau să ajungă vreodată.

Believer, piesa de voie bună pe care ți-o propun acum a strâns peste 3 miliarde de ascultări pe streaming. Au americanii o vorbă: from zero to hero. Cam așa și cu Imagine Dragons.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook