JO Tokyo| Sportivii australieni au distrus camerele în care au fost cazați și au provocat probleme în timpul zborului de întoarcere în țară

JO Tokyo| Sportivii australieni au distrus camerele în care au fost cazați și au provocat probleme în timpul zborului de întoarcere în țară

Sportivii australieni au distrus camerele în care au fost cazați înainte de plecarea din satul olimpic de la Tokyo și au avut un „comportament inacceptabil” în timpul zborului de întoarcere în țara natală, transmite Comitetul Olimpic Australian.

O parte dintre atleți au distrus paturile și au făcut găuri în pereți, dar și-au cerut scuze și nu vor fi luate măsuri disciplinare, spune șeful delegației australiene, Ian Chesterman, fără să nominalizeze sportivii sau ce sport reprezintă.

„Câțiva tineri au făcut o greșeală, au lăsat camerele în condiții inacceptabile”, spune el. Dar adaugă că daunele sunt „minore” și „nu este cel mai dificil lucru să rupi o tăblie de pat”.

„Camerele nu au fost complet distruse. E o poveste veche de când lumea: un tânăr face greșeli, în capitolul doi este plin de remușcări. În al treilea capitol, un tânăr învață din greșeli și devine o persoană mai bună”.

Federația de Rugby din Australia a deschis o investigație după ce oficialii au transmis că jucătorii de rugby și fotbal au avut un comportament „inacceptabil” în timpul zborului de întoarcere în țară.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook