Ion Alexie: „Singura alternativă la vaccinare este administrarea Ivermectinei. Altfel, epidemia se termină abia în 2024”

Ion Alexie: „Singura alternativă la vaccinare este administrarea Ivermectinei. Altfel, epidemia se termină abia în 2024”

Medicul infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, consideră că este primordial ca România să ia măsuri pentru a bloca epidemia de Covid. Cu cât se va prelungi mai mult, cu atât mai mult „sărăcia, blonavii, decesele și nefericirea” vor domina țara.

„Până nu ne luăm viața înapoi, nimic nu mai are valoare. Toți românii, de toate vârstele, de toate religiile, din toate clasele sociale și din ambele tabere (care cred în virus și vaccinuri sau negaționiști), se află în război cu virusul. Divizarea nu e bună”, spune Alexie.

Mulți nu cred în vaccinuri, au îndolieli în privința eficienței și consideră că nu au fost testate suficient. Însă reprezintă un mod viabil de a stopa epidemia.

„Pandemiile se pot încheia în două feluri: fie virusul dezvoltă niște mutații care îi diminuează șansele de supraviețuire și de propagare, fie majoritatea populației devine imună. Imunitatea se dobândește prin infectare sau prin vaccinare”, subliniază medicul.

Aproximativ 80-90% din populație trebuie să fie imunizată pentru a face epidemia să dispară sau să devină neglijabilă. Având în vedere reticența față de vaccinare, ar trebui să dobândim imunitatea prin infectarea naturală, dar asta ar pune o presiune și mai mare asupra spitalelor și ar produce creșterea numărului deceselor. „Nicio țară nu este pregătită pentru un asemenea sacrificiu”, indică Alexie, care găsește și o alternativă la vaccinare.

„Vaccinul poate fi înlocuit cu administrarea unui tratament profilactic cu Ivermectină”. Și ai și opțiunea de a accesa vaccinul celor de la Oxford/AstraZeneca, dezvoltat după metoda clasică, pentru care sunt mai puține motive de a fi refuzat.

Revenind la Ivermectina, Alexie afirmă că „există cel puțin 32 de studii care dovedesc că medicamentul reduce semnificativ numărul infectărilor cu SARS-Cov-2. „Pentru cei care nu doresc vaccinurile de tip ARNm, singurele alternative sunt vaccinul Astra Zeneca și Ivermectina.

„Dacă mai mult de 50% din populatie refuză vaccinarea sau Ivermectina, epidemia din România nu se va încheia pâna în 2023 – 2024, lucru catastrofal pentru economie și starea psihică a națiunii”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook